Välkommen

Vi älskar Portugal!
Människorna, maten, vinerna, keramiken, klimatet och de små fiskebyarna, ett mycket vänligt och skönt land!
Bloggen kommer att handla om vår keramik La Poterie, om mat, om dukning och vackra saker och om platserna i Portugal där vi hämtar vår inspiration, om människorna vi möter och en del annat.

Hoppas du också blir inspirerad av våra bilder och kanske besöker du också vår hemsida för mer information om produkterna vi visar.
Skriv gärna en kommentar när du besöker oss här på sidan!

27 mars 2009

Nyheterna äntligen här!


Idag har vi fått de efterlängtade nyheterna i stengods. Titta vilka underbara färger! Visst blir man både baksugen och glad!

Är grönt din färg?
Eller kanske rött passar bättre?

Plommonlila är en underbar färg.....

....och svart är alltid snyggt!










06 mars 2009

Vårkänslor


Härlig vårkänsla med vitt och grönt! Det som var gult ena året, ska vara blått nästa år osv. Gröna prylar har det varit ont om några år, men nu är det grönt som gäller. Det är ju inte så att vi tycker du ska kasta ut ditt gamla porslin, men ibland tar saker faktiskt slut. Det syns ovanligt väl i vårljuset. Vi får kanske lov att unna oss någon ny liten pryl som gör vardagen lite gladare och mera lättillgänglig. Lite grönt längtar vi alla efter nu!


Det kommer ständigt nya prylar, eller saker som försöker se nya ut. Butikerna är proppfulla höst och vår. Men mitt i allt finns en och annan idé som faktiskt känns praktisk, som fyller ett behov eller är oemotståndligt annorlunda och vacker. Vi blir förälskade, om inte annat kan det vara i färgen. Våra färgglad nyheter i stengods är klockrena. De är otroligt praktiska och användbara samtidigt som de är oemotståndliga.